Kwaliteitskeurmerk ZKN

Kwaliteit en veiligheid

AlleskITs is aangesloten bij de branchevereniging ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en heeft ook het ZKN kwaliteitskeurmerk. Het ZKN keurmerk staat voor kwalitatief goede en veilige zorg.

Bij de zelfstandige klinieken met ZKN-keurmerk staat uw gezondheid of dat van uw kind centraal. De klinieken staan garant voor een gewaarborgde kwaliteit van medische zorg.

ZKN

Klinieken zijn gespecialiseerd.
Het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van een behandeling. Doordat klinieken zich toeleggen op slechts één of enkele behandelingen zijn de specialisten die er werken dikwijls veel meer gespecialiseerd in die ene behandeling. Zij voeren dezelfde behandelingen vaker uit. Daardoor hebben ze meer ervaring op een specifiek gebied.

Uw zorg is verzekerd
Veel mensen in Nederland weten nog niet dat ze vaak gewoon met hun basisverzekering bij klinieken terecht kunnen. Ze worden nog te vaak automatisch doorverwezen naar het lokale ziekenhuis, terwijl dit niet altijd de beste optie hoeft te zijn. Daarbij is het wel van belang dat mensen met gezond verstand een kliniek kiezen, door op het ZKN-keurmerk te letten! De website www.zkn.nl helpt mensen om dit kiezen gemakkelijker te maken; hierop zijn alle klinieken in Nederland te vinden, die het keurmerk hebben.

ZKN keurmerk beste keurmerk in de zorg
Uit een onderzoek van de Consumentenbond kwam het ZKN-keurmerk als beste keurmerk in de zorg uit de bus. Steeds meer Nederlanders kiezen voor een behandeling in een kliniek met het ZKN keurmerk in plaats van een ziekenhuis. Klinieken met een ZKN keurmerk voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en staan garant voor een optimale behandeling.

 

 

 

 

 

Stel een vraag aan AlleskITs